Eşanjör

Mobil Menu
  • Web Sitemiz Yayında

    21 Ağustos 2019

    Web sitemizi ziyaret ederek enerji sistemleri, basınçlı kaplar ve hizmetlerimiz hakkında bilgileri takip edebilir, iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz. Ekin Endüstriyel olarak amacımız; siz değerli müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır. Web sitemizi ''innsun.net'' adresinden takip edebilirsiniz.

    Ekin Endüstriyel'de Mentorluk Sistemi
  • Temsilciliğini yaptığımız Gemmecotti firması, iş birlikteliğimizi güçlendirmek adına Türkiye’ye gelerek firmamıza ziyarette bulundular.

    31 Temmuz 2019

    GemmeCotti, 1992 yılında kurucuları Enrico Gemme ve Marino Cotti'nin, pompa tasarımı ve üretimi konusundaki önemli tecrübeleri ile o günden bu güne kimyasallar ve korozif akışkanlar için özel pompalar üretmektedir. Dik milli pompalar, manyetik kaplinli santrifüj pompalar, mekanik salmastıralı pompalar gibi geniş ürün yelpazesi bulunan Gemmecotti’nin kurucusu Bay Gemme, firmamıza yaptığı ziyaretinde keyifli ve verimli bir sunum yaptı. Bay Gemme; ‘’GemmeCotti pompaları ve kalitesi hakkında iş ortağımız olan Ekin Endüstriyel firması ile görüşmek bizler açısından çok verimliydi. Türkiye de ve dünyada büyümemize yardımcı olan değerli ortağımızla, iş birlikteliğimizi pekiştirmek için harika bir fırsattı’’ açıklamalarında bulundu.

    Ekin Endüstriyel'de Mentorluk Sistemi
  • Web Sitemiz Yayında!

    30 Temmuz 2019

    Web Sitemiz Yayında! Kurumsal anlamda müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına, yeniliklerle dolu mitblower.com web sitemiz yayınlandı. Tüm MIT Blower ürünlerimizi buradan takip edebilir ürünlerimizi inceleyebilir, ofis ve cep telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

    Ekin Endüstriyel'de Mentorluk Sistemi
  • DTK Mayıs 2019 Dergisi

    13 Mayıs 2019

    Plakalı Eşanjörlerin Tasarımı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar İlgili Makalemiz

    Ekin Endüstriyel'de Mentorluk Sistemi
  • Borulu Tip Komple Paslanmaz Eşanjörümüz Kullanıma Alındı

    06 Mayıs 2019

    24 Bar buhar ile kızartma yağı ısıtan Borulu Tip Komple Paslanmaz Eşanjörümüz geçtiğimiz günlerde kullanılmaya başlandı. Yüksek ısı ve basınç durumlarında tercih edilen borulu eşanjörlerimiz her zaman kullanıcıların memnuniyetini kazanmaktadır.

    Ekin Endüstriyel'de Mentorluk Sistemi